KATEŘINA VOTAVOVÁ NAFOTILA DALŠÍ KALENDÁŘ!

1 března, 2016|Posted in: Obecné

Modelka Kateřina Votavová (původem ze Stříbra) je opravdu rekordmankou v počtu nafocení kalendářů pro jeden rok. Letošní rok zdobí její tvář a tělo hned dva. To se nepoštěstilo ani Andree Verešové nebo Simoně Krainové. Kateřina nafotila kalendář se zpěvačkou Michaelou Gemrotovou na Kanárských ostrovech a v Čechách odhalila své tělo pro kalendář pro firmu prodávají zemědělské stroje.  

Bylo to jedno z nejnáročnějších focení, které Kateřina zažila. Venku bylo lehce nad nulou a Votavová fotila velmi spoře oděná. „Jako bonus pršelo, bylo to opravdu nepříjemné. Navíc jsme na nafocení měli jeden den, takže to byl i docela stres,“ řekla Super.cz Votavová.

Kalendář fotila úspěšná fotografka Nikola Bílková. S Kateřinou spolupracovala poprvé. „Byla jsem maximálně spokojená. Ulehčovala mi to, byla rychlá, bylo to na pohodu,“ dodala sexy modelka, která byla loni časopisem Esquire zařazena mezi dvacet nejkrásnějších žen světa.

Gabriela Wolfová , Super.cz

Fotogalerie:

http://www.super.cz/405467-majitelka-silikonovych-trojek-v-akci-jedna-z-nejuspesnejsich-ceskych-modelek-pozuje-spore-odena-v-sexy-kalendari.html

Foto: Nikola Bílková

votavova1