RODIČŮM FILÍPKA PŘIJEL POMOCI I POSLANEC VÁCLAV VOTAVA

15 července, 2017|Posted in: Obecné

Jak jsem už několikrát psala, malý postižený Filip z Ostrovců u Černošína potřebuje úpravu vozidla či jiný vůz, aby jej mohli rodiče převážet.  Díky vám, čtenářům  a také díky televizi se nyní začínají díti věci. Na konto pomalu přicházejí peníze, v Černošíně a ve Stříbře chystají na podzim charitativní akce, nyní se za Směšnými přijel podívat i poslanec Václa Votava, který sám přispěl nemalou částkou.  „Navštívil jsem rodinu Směšných v Ostrovcích, která shání peníze na auto pro svého vážně postiženého syna Filipa. Podle mě investovat do drahé úpravy starého auta není řešení, řešením je nový vůz.

Chtěl bych tímto oslovit další sponzory a dárce. Samozřejmě jsem sám jistou částkou přispěl. Věřím, že se přidají i další lidé,“ uvedl Václav Votava.

V Černošíně chystají i prodej kalendářů tamního tanečního kroužku 11Stars pod vedením Veroniky Merglové. „Snažíme se také nějakým způsobem pomoci, Filip to moc potřebuje,“ říkají malé tanečnice. Další akcí bude i charitativní večer ve Stříbře.

Eva a Miroslav Směšných jsou dojati pomocí druhých, zatím se jim však částku na úpravu auta získat nepovedlo. „Tímto bychom rádi poděkovali panu poslancovi Votavovi. Osobně k nám přijel s asistentkou a  probírali jsme situaci kolem koupi auta pro našeho syna Filipa. Překvapil nás jak svou účastí, tak i pochopením naší situace. Snaží se nám pomoci s jednáním s úřady. Velké díky mu také patří s ohledem na to, že nám byl sám ochoten darovat větší částku pro našeho syna Filipa na transparentní účet číslo: 223212123/0600. Jestli někdo ještě můžete pomoci, využijte, prosím, tohoto konta,“ děkují všem manželé Směšných z Ostrovců.

 

Fota: Šatrová, Sihelská

OSTROVCE2 OSTROVCE1

IMG_2100 smes2 smes4 OSTROVCE1 OSTROVCE2