PLES ÚNĚŠOVSKÉHO STATKU BYL PLNÝ, ZPÍVAL I PAVEL VÍTEK!

25 března, 2018|Posted in: Obecné

Ve stříbrském kulturním domě se v pátek 23. března konal tradiční ples Úněšovského statku. Ten je každoročně nejvíce zaplněným plesem sezóny a vždy nabízí zajímavý program. Slovem provázel moderátor Petr Jančařík, hostem večera byl zpěvák Pavel Vítek a krásným překvapením bylo taneční vystoupení plzeňské skupiny Diamonds dance group, která hned všechny účastníky zaujala divokým kankánem.
Užít si ples přijeli i Petra Vránová z Konstantinových Lázní a Milena Trávníčková z Chotíkova. „Já jsem tam pracovala asi deset let v kanceláři a moc ráda na ta léta vzpomínám. Právě proto jezdím na tyto plesy, abych potkala své přátele,“ uvedla Trávníčková.
Program dámy zaujal. „Samozřejmě Pavel Vítek je elegán, opravdu krásně zpívá, to jsme si užily. Zkusily jsme i soutěž a vyhrály jsme jogurty, kávovar a nějaké dobroty. Tento ples má vždy dobrou úroveň,“ uvedly obě návštěvnice.
Dalším návštěvníkem z mladší generace byl Martin Bartoš. “ Já sem chodím vlastně kvůli dědovi, ten u statků pracoval asi čtyřicet let  a ještě teď v důchodu chodí občas vypomáhat, když jsou žně. Jezdíval nákladním vozem a tu práci měl rád,“ uvedl Bartoš.
Zpěvák Pavel Vítek si také ples pochvaloval. „Panuje tu skvělá nálada a spontánnost, to mám rád. Tento kraj mám rád, je tu kolem krásná příroda, ale většinou sem zavítám spíše pracovně. Tak užívejte, radujte se ze života, je pak mnohem hezčí,“ vzkazuje Pavel Vítek.
Rozhovor s ním v dalším článku.
MarS
..
.