ZÁVĚREČNÝ PLES UKONČIL TANEČNÍ KURZ 2019

2 prosince, 2019|Posted in: Obecné, PRO ŽENY

Od září se ve Stříbře každé úterý konal základní taneční kurz, který vedli Naďa a Pavel Cíchovi z Taneční školy Dance Stod. Účastníci se naučili několik tanců, ale také etiketu stolování, společenskému chování či jak se váže kravata. Teď v sobotu kurz skončil závěrečným plesem. „Letos jsme měli méně tanečníků, přihlásilo se dvacet pět párů. Do dalšího kurzu se můžou zájemci hlásit v dubnu následujícího roku,“ uvedl ředitel MKS ve Stříbře David Blažek.
Slečnám to v dlouhých šatech moc slušelo, tmavě modré jako měla Večernice si vybrala Barbora Chválová. „Tak rychle to uteklo a bylo to fajn. Moc mi ty taneční lekce budou chybět. A všichni ti noví přátele, které jsem tu poznala. A měla jsem opravdu výborného tanečníka Michaela, moc mu děkuji,“ usmívala se Barbora.
Z Boru se přijela podívat rodina Denkova. „Máme tu syna  Alberta, taneční kroky mu jdou skvěle, ono ho totiž tancovaní hodně baví, až se někdy divíme. Tanečnici koupil na památku náramek a náušnice. Nějak ten čtvrt rok rychle uběhl, jsem z toho taková celá dojatá,“ sledovala s úsměvem svého syna na parketě Markéta Denková z Boru.
Profesionální fotografie zakoupíte ve FOTO experesu Trávníčková (parkoviště pod stříbrskou poliklinikou)
Reportážní foto najdete ZDE:   https://marsih.rajce.idnes.cz/Zaverecna_Stribro_2019/
.