Vlaštovčí štěstí do vašich domovů

12 července, 2022|Posted in: Články, Obecné, Příroda, Zvířata

TISKOVÁ ZPRÁVA DES OP
Záchranná stanice živočichů Plzeň

12. 7. 2022

V důsledku událostí posledních týdnů je letošní sezóna pro nás všechny podstatně hektičtější a náročnější než kdykoliv jindy. Každopádně ale  děkuji všem,  co se zapojili, nabídli pomoc a chtějí pomáhat nejen nám, ale i Ondřejově rodině. Velice si všichni vážíme této účasti, zájmu i přízně a děkuji i mediím, která velice citlivě a s respektem zveřejnila informaci o Ondřejově odchodu z tohoto světa.

V současné době, krom velké výstavy plánované na srpen 2022 v ZOO Plzeň věnované Nadačnímu fondu Eden a odkazu Ondřeje Hese, řešíme mnoho organizačních a personálních záležitostí včetně jednotlivých případů, zásahů, výjezdů a projektů druhové ochrany. Je toho opravdu hodně a mám zde nespočet fotografií a akcí, které vám určitě pošlu. Ale dnes jsem dostal od naší členky a kolegyně Rudolfy Košanové tak nádherné fotografie, že nejde vám je hned neposlat.

Je to koneckonců tematické, jelikož trochu toho štěstí potřebujeme v životě všichni a právě vlaštovky jsou jeho nositelky. Takže, Rudko, děkujeme.
Karel Makoň
Dobrovolný ekologický spolek – ochrana ptactva
Záchranná stanice živočichů Plzeň
.