Anna Gálisová – darovala koncert i úsměv všem

21 července, 2023|Posted in: Články, Obecné, PRO ŽENY

Světecká jízdárna na Tachovsku se stala dějištěm narozeninového koncertu nadějné sopránistky Anny Gálisové z Chodové Plané. Akci moderoval Antonín Hříbal a bravurním klavírním doprovodem potěšila Veronika Sivíčková. Koncert byl Anny dárek všem přátelům, fanouškům a dalším návštěvníkům pro radost. K osmnáctinám jí přišly desítky gratulantů a bylo co oslavovat, jak uvedla sama Anna. „Tak 18. narozeniny vnímám stejné jako každý rok před tím, ale teď jsem navíc udělala řidičský průkaz. K tomu jsem chodila na různé soutěže a velmi mě potěšilo čestné uznání z Pražského pěvce a radost mi také udělalo druhé místo ze soutěže Hlas Česka, Moravy a Slezska,“ říká skromně mladá zpěvačka, které přijeli popřát i fanoušci i z celé republiky.
Mezi návštěvníky byl také Radek Perlík ze Stříbra. „Koncert se mi moc líbil, Anna má velice zajímavě posazený hlas, velmi mile mě její zpěv překvapil, naživo jsem ji slyšel poprvé, jinak jsem ji znal ze sociálních sítí,“ říká Perlík.
Podobně chválila i Jitka Tomášková. „Já mám velmi ráda italskou hudbu, takže toto u pro mě bylo takové pohlazení po duši a zpříjemnění horkého dne. Ráda si ji zase někdy poslechnu,“ usmívá se Tomášková.
Annu Gálisovou můžete koncem srpna potkat také na Hradozámecké noci v Tachově. Na youtube pak můžete ocenit poutavé videoklipy.
.
MarSi.
.
Koncert by se nemohl konat bez pomoci druhých, velký dík zaslouží: IGRO s.r. o., FCC s.r.o., Šípal s.r.o., Mucha Tachov.
.
Poslední klip vznikal před pár týdny u hradu Švamberk na Krasíkově.
.

Leave a Reply