Super festival se blíží!!!

22 srpna, 2023|Posted in: Články

První ročník festivalu STŘÍBRO ŽIJE  se uskuteční v sobotu 26. srpna od 14 hodin ve sportovním areálu Baníku ve Stříbře. Akce pro všechny generace nabídne zajímavý program, a to nejen hudební, ale také dětský či sportovní.

Více uvádí organizátor festivalu Štěpán Marek, vedoucí Marco-Polo production. „Vše proběhne pod širým nebem, počasí je objednáno. Areál nabízí i příjemný stín pod stromy. Program jsme sestavovali tak, aby si mohly vybrat všechny generace. Festival zahájíme úderem 14. hodiny, pro děti je připravena dětská zóna s animátory, kteří se jim budou maximálně věnovat, děti si užijí i takových atrakcí, jako je pěnová párty, nebo skákací hrad. Dospělí se asi těší více na občerstvení a dobrou muziku. Proto jsme pozvali oblíbené hudebníky, představí se Pavel Callta s kapelou, v rytmu diska všechny podpoří  Umakart&Hallogen a DJ Guappo.  Akci bude moderovat DJ Mario,“ popisuje plány Štěpán Marek.

V rámci akce je naplánováno také fotbalové utkání. Na zeleném trávníku se utkají hráči TJ Baník Stříbro a SK Rapid Plzeň, a to od 15 hodin. Uvidíte i dynamické vystoupení jedinečného uskupení Silver Team Cheerleaders či Agcrew a také BMX Show.
Hlavní venkovní program potrvá do 22 hodin, poté se dospělí účastníci mohou přemístit do vnitřního prostoru stříbrsého Marco klubu na náměstí. „Zde bude od 22 hodin ještě afterparty až do ranních 7 hodin, za mixážním pultem  bude excelovat DJ Papp. Celodenní vstupenky je možno zakoupit v předprodeji Ticketstream, MKS Stříbro či klubu Marco. Cena činí 320 Kč, na místě u vstupu pak 350 Kč. Děti od 4 do 14 let uhradí stovku, mrňata do tří let a vozíčkáři mají vstup zdarma. Vstup pouze na klubovou část festivalu stojí 100 Kč. Bližší informace je možno sledovat na facebookové události Stříbro žije festival,“ dodal Štěpán Marek.
.
.