Na ledě řádily masky

25 února, 2014|Posted in: Obecné

Masopustní rej pro děti se konal v neděli 23. února na stříbrské ledové ploše. V odpoledních hodinách se tak na bruslích proháněly dětské masky, jako například kůň, Spiderman, víla, anděl, ale také hokejisté či klaun a Minnie.

Celou akci moderoval Petr Maršálek a brzy zapojil děti do soutěží, za které rozdával sladké odměny. Dvě malé slečny doprovodili rodiče a tatínek opravdu stylově, přišel v masce klauna. „Tak – dávala jsem ty masky všechny dohromady já, obličeje jsem jim pomalovala barvičkami, šatečky lehce spíchla, vyhrála jsem si s tím. Mladší dcerka je za Minnie, starší za vílu. A taťka dělá klauna,“ smála se Kateřina Vydrová ze Stříbra. „Akce je to pěkná, jen se divím, že přišlo tak málo lidí. Ale nám to nevadí, aspoň máme větší prostor pro bruslení,“ dodala mladá maminka.

Z Bezdružic přijela také devítiletá Kateřina Urbánková. „Mě sem nalákal strýček ze Stříbra. U nás se letos nedá bruslit, máme hodně rybníků, ale žádný nezamrzl. Tuhle masku jsme koupili v Plzni,“ pochlubila se slečna v masce koníka.

Malé video z akce: http://www.youtube.com/watch?v=CmHff39C1m0&feature=youtu.be