NÁMĚSTÍ PATŘILO FARMÁŘSKÝM TRHŮM

26 dubna, 2014|Posted in: Obecné

První letošní farmářské trhy se konaly v sobotu na stříbrském náměstí. V centru města tak bylo možné nakoupit od různých domácích prodejců, v nabídce bylo, maso, uzeniny, zelenina, sazenice, ale také i vejce, ruční výrobky jako jsou šperky, drobné bytové doplňky, keramika. Včelaři přivezli med, medovinu i perník. „Sehnat prodejce není jednoduché, ale dnes je jich tu poměrně dost a většinou jde o místní. Přidali jsme k tomu harmonikáře, občerstvení a pro děti je tu malý kolotoč a skákací hrad. Tato kombinace jistě přitáhne návštěvníky,“ uvedl ředitel pořádající organizace MKS ve Stříbře David Blažek.

Na trhy se přišla podívat i Eva Krytinářová se svým synem. „Na farmářských jsem tu poprvé. Mají zajímavou nabídku, něco je i cenově výhodnější, než v obchodech, například sazenice a zelenina. Potěšilo mě, že tu hraje harmonikář, to už se vidí málokde,“ řekla stříbrská návštěvnice.

Kolotoč lákal děti, ty měly i možnost vyzkoušet si ruční výrobu dárků. „Svezla jsem se na kolotoči a také jsem byla na skákacím hradu. Táta mi ještě slíbil, že půjdeme do cukrárny,“ řekla sedmiletá Natálka Sekaninová.

Trhy doplnil také stánek studentů z GOA Stříbro, kteří peníze za své výrobky věnují Dětskému domovu v Milířích.

Zájemci si o některé výrobky na vlastní přání mohou i napsat:

pletené bytové doplňky, košíky a atd z papírového pedigu: dekorace.pkp@seznam.cz

originální smaltované šperky: Hana.Jevcakova@seznam.cz

ručně vyráběná keramika na přání (chráněná dílna): george.tomanek@seznam.cz

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA