ZAHRÁDKÁŘI UKLÍZELI OKOLÍ

19 května, 2014|Posted in: Obecné

Místní organizace Českého zahrádkářského svazu Stříbro se sešla v půli května, aby zhodnotila uplynulý rok a předestřela návrhy akcí pro rok letošní. Výroční schůze se konala v prostorách U Kotelny, kde se sešla většina ze 130 členů organizace, přesně 80 členů.

„Náš svaz je rozdělen do tří kolonií, a to na Višňovku, Nádražní a Skřivancovu kolonii. Výbor organizace se schází pravidelně jednou měsíčně a pak máme dvakrát ročně členskou schůzi. Pořád je totiž co řešit, nejčastěji jde o černé skládky, neplnění osadního řádu, ale také třeba potíže s vodou a podobně,“ uvedla předsedkyně organizace Marie Ďurová.

Zahrádkáři se právě účastní jarního úklidu v koloniích. „Museli jsme také vyměnit čerpadlo ve vrtu, opravovali jsme si klubovnu, kterou máme v kolonii Višňovka. Při takových akcích si i společně vaříme, teď jsme měli výborný guláš. A každý rok máme i výlet, letos vyrážíme na zájezd na Zemi Živitelku do Českých Budějovic,“ dodala Ďurová.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA