JOSEF ZIMOVČÁK NA OBŘÍM KOLE VE STŘÍBŘE!

13 června, 2014|Posted in: Obecné

Pojišťovna MetLife podpoří charitativní jízdu na kole dětem s Josefem Zimovčákem

MetLife pojišťovna se stala partnerem charitativní cyklotour s Josefem Zimovčákem. Akci s názvem „Na kole dětem“ pořádá nadační fond Josefa Zimovčáka a za cíl si klade podporu onkologicky nemocných dětí. Letos proběhne už pátý ročník, který bude slavnostně zahájen  ve středu 4. června v Brně. První etapa následně odstartuje ve Znojmě, odkud cyklisté vyjedou  na tour napříč celou Českou republikou. Příjezd do cíle Veřejné cyklotour 2014 je plánován na sobotu 14. června v Aši.

Dobročinná akce má 10 etap, měří 1 414 km a protíná 351 měst a obcí a i v letošním roce hlásá motto: „my, kdo máme štěstí, že jsme zdraví, musíme pomáhat těm, kdo ho mají méně“. „Akci na kole dětem s Josefem Zimovčákem vnímáme díky jejímu charakteru a sportovnímu rozsahu jako významný český charitativní projekt. I proto jsme se rozhodli stát se jejím partnerem. Navíc se zapojí i naši zaměstnanci a poradci, kteří se chystají vyrazit na jednotlivé etapy ve svých regionech,“ říká Iva Musilová, marketingová manažerka MetLife pojišťovny.

Mezi aktivními účastníky cyklojízdy nebudou ani chybět významné osobnosti, úspěšní sportovci a známé tváře, například profesor Pafko a profesor Pirk. Během deseti červnových dnů cyklisté zavítají do mnoha měst a obcí a navštíví takřka všechny kraje České republiky. „Budeme velmi rádi, když se k naší cyklotour přidají další lidé, kteří chtějí pomáhat. Zapojit se může kdokoliv třeba i na jednu etapu, nebo celou trasu,“ vyzývá Martina Střížová, koordinátorka akce Na kole dětem.

Ve Stříbře potkáte cyklojízdu 14.6. v 10 hodin na náměstí.

 

Marie Lafantová
Account Executive

 

Zimovčák