ZAČALY TANEČNÍ..

17 září, 2014|Posted in: Obecné

Základní taneční kurz byl zahájen ve stříbrském kulturním domě a vedou jej, už tradičně, manželé Naďa a Pavel Cíchovi z Taneční školy Dance Stod. „Přihlásilo se nám osmačtyřicet tanečníků. Kurz se koná každé úterý a už třicátého září je první prodloužená. Ponese se v duchu hippies éry. Případní zájemci si už teď mohou zakoupit vstupenky u nás v kanceláři MKS ve Stříbře,“ uvedla zaměstnankyně kulturního střediska Eva Šilhavá.

Mezi účastníky kurzu jsou také David Novák ze Stříbra a Aneta Brychtová Erpužic. „Známe se spolu už ze základní školy a stále se přátelíme, proto jsme šli společně i do tanečního kurzu. Musíme říci, že nás výuka baví, protože máme opravdu výborné učitele. Už se i domlouváme na prodlouženou, stylové oblečení si sami vyrobíme,“ řekli oba tanečníci.

První prodloužená se tedy bude konat 30. září, druhá pak 4. listopadu a závěrečný ples bude 6. prosince. Na všechny akce si můžete zakoupit vstupenky v kanceláři MKS ve Stříbře.

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA