NOVĚ VIDEO Z PRODLOUŽENÉ!

1 října, 2014|Posted in: Obecné

První prodloužená stříbrského tanečního kurzu se konala poslední zářijový den. A tanečníci dostali od tanečních mistrů úkol, museli přijít v dobovém oděvu květinových dětí. Rodičům se tak naskytla zajímavá podívaná. „Díváme se na našeho syna, už je mu šestnáct, tak rychle to uteklo. Vychutnávám si tu každou chvilku. Za tři roky se sem přijdeme podívat na druhého syna Jakuba,“ uvedla Marta Davidíková ze Stříbra, která přišla na prodlouženou s manželem.

I Eva Varousová si podívanou užívala. „Naší Nikole je už patnáct. Garde róbu jsme převážně nakoupili v Plzni a na dnešní večer jsme našli oděvy tak různě po skříních. A tak jsme to zkombinovali. Je to úžasné, jak jsme se s rodiči potkávali s kočárky a v poradnách a najednou se vidíme v tanečních,“ usmívala se Varousová.

Tanečníci ostudu mistrům neudělali. „Myslím, že nám to jde, mě baví nejvíce blues. I když zase jive je pro mě trochu složitější. Tanečníci se snaží, sem tam mě někdo šlápne, ale není to tak často,“ smála se Veronika Jáňová z Heřmanovy Huti, která chodí do stříbrského gymnázia. „Je to tu fajn, myslím, že by se rodiče měli chodit dívat, jistě to stojí za to,“ dodala s úsměvem mladá tanečnice.

Druhá prodloužená je naplánována na 4. listopadu a závěrečný ples se bude konat 6. prosince. Lístky si lze s předstihem zajistit v kanceláři MKS ve Stříbře v prvním patře kina Slavia.

UPOZORŇUJI, ŽE FOTOGRAFIE Z TÉTO AKCE VYJDOU V PONDĚLÍ 6. ŘÍJNA V TACHOVSKÉM DENÍKU NA STRANĚ 10.

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA