PO VOLBÁCH PAŘILI S KLUBÍČKEM NA BRANCE

13 října, 2014|Posted in: Obecné

Sobotní večer, kdy všichni s očekáváním sledovali výsledky voleb, patřil následujícímu oddychu v podobě taneční zábavy s Klubíčkem na Brance. Parket byl plný, a pokud se nemluvilo o volbách, byl to večer jako každý jiný s dobrou muzikou. „Já jsem se na Klubíčko těšil. Hrálo nám na moto-srazu v Pivoni, ale tam jsem je nedoposlouchal, protože zradila technika. Vzhledem k tomu, že hrají dobře, jsem se na ně vypravil sem. A taky tu aspoň zapiju žal z výsledků voleb,“ řekl se smíchem Milan Vydra, jeden z kandidujících.

Klubíčko často navštěvuje i Josef Balvín. „Hodně se poslední dobou zvedli a zaplňují sály. Jakmile tu v okolí hrají, tak vždy na ně vyrážím,“ řekl Balvín..

Na otázku, jestli se kapela cítí momentálně populární, odpověděl Jiří Pavlas. „My, že jsme slavní? To nevím, sláva asi vypadá jinak, ne,“ smál se..

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA