STŘÍBREM PROJEL SVATÝ MARTIN

12 listopadu, 2014|Posted in: Obecné

Svatý Martin projel v úterý odpoledne Stříbrem. Ačkoliv neměl bílého oře a nepřivezl vločky, zůstalo po něm mnoho smíchu a dobré nálady. Děti ze stříbrské mateřinky mu na rozloučenou zahrály baladu o svatém Martinu a pak předvedly krátké pásmo dalších říkanek. „Mně se tu tolik líbilo, i ten koník s Martinem. S kamarády jsme o něm hráli. Naučily nás to učitelky ve školce,“ řekl pětiletý Mireček Uzel ze Svinné.

Průvod s lampióny a s Martinem v čele vyšel od školky v Soběslavově ulici a skončil na náměstí. Přišlo tolik návštěvníků, že ne každý mohl na představení hledět z první řady. Rodiče pak své děti pochválili. „Děti měly moc hezké vystoupení, je vidět, že ty učitelky s nimi hodně pracují. Chystáme se do školky také na vánoční besídku,“ uvedl Miroslav Troch, tatínek pětileté Nellinky.
Závěr patřil volné zábavě, kdy si děti mohly hrát a zatancovat. „Chtěli bychom rodičům poděkovat za hojnou účast a také je moc hezké, že se na tuto tradici chodí dívat i starší děti, které jsou už dávno na základních školách,“ uvedla učitelka Radka Špetová. Ředitelka pořádající mateřinky Věra Cikánová ještě přidala další poděkování. „Patří panu Petru Kinkalovi, že přijel se svým koníkem, pak Edovi Kvasničkovi, který je členem divadelního souboru a moc nám zde pomohl se zvukem, a za nápad na tento projekt, který má stále úspěch patří dík Radce Špetové a Haně Felberové,“ řekla ředitelka.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA