ČERTI VTRHLI DO ŠKOLY!!!

4 prosince, 2014|Posted in: Obecné

 Tělocvična Základní školy v Gagarinově ulici ve Stříbře ožila čertovským rejděním. To si žáci sedmých ročníků připravili čertovské pásmo her a soutěží pro své mladší spolužáky ze třetích tříd. „Mikuláš s doprovodem všechny přivítal, vysvětlil dětem, že musel přijít už ve čtvrtek, protože v pátek toho mají opravdu moc a také řekl něco o historii,“ uvedla učitelka Marcela Kordíková. „Mikuláše se pěkně zhostil Ondřej Kertis a sedmáci navíc vyrobili zápichy s čerty dětem pro radost,“ dodala učitelka.
Děti se také dověděla něco z historie. „Mikuláš byl biskupem v Myře a byl oblíbený. Máma mi tento kostým sama vyrobila a pár dní jsme se na akci připravovali,“ řekl Mikuláš v podání Ondry Kertise.
Žáci třetích tříd se bobře bavili. “ Je to lepší vyučování, než ve třídě. Líbí se mi tu, skákala jsem v čertovském pytli, nosila dříví v košíku. Čertů se ani nebojím, jsou hodní,“ smála se devítiletá Eliška Bizoňová ze Stříbra.
Video dokazuje, že když se chce – i pohyb baví, zvláště pod čertovským dozorem!!  🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA