NA NÁMĚSTÍ BYLY STŘÍBRNÉ TRHY

14 prosince, 2014|Posted in: Obecné

Ani Stříbro nezůstalo pozadu a na náměstí se o stříbrné neděli konaly trhy. Tentokráte převládalo vánoční zboží, dárky i teplé tekutiny. Nechyběl ani stánek s regionálními potravinami. „Jde o zboží, které získalo značku od Ministerstva zemědělství. Naše produkty jsou regionálního původu, tedy ryze české, bez jakýchkoliv konzervantů či chemických dochucovadel. Každý den se nacházíme v jiném městě a také se prezentujeme soutěží v řadě našich obchodů,“ vysvětlil Adam Daniel, který s nabídkou českých produktů přijel.
Lidé se zastavovali, přáli si ke svátkům, a někteří ani neměli potřebu nakupovat. „Spíše jsem tu s přáteli na podívanou za vánoční atmosférou. Dali jsme si tu teplé víno, dokonce nám věnovali k vínu i porcelánový hrneček,“ usmívala se Alena Zdvořanová.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA