VALENTÝNSKÁ ZÁBAVA V ČERNOŠÍNĚ SE VYDAŘILA

17 února, 2015|Posted in: Obecné

V sobotu 14. února se konala v Černošíně Valentýnská zábava. Šlo o úplně první ročník a podle účastníků se vydařil. Na pódiu vyhrávala skupina Triangl, v programu bylo také vystoupení tanečního tělesa DG Tachov, dámská volenka a kdo měl štěstí, vyhrál i nějakou cenu pro radost při losování vstupenek. „Přijela jsem se podívat za kamarádkou a musím uznat, že zábava se organizátorům povedla. Naprosto úžasné bylo vystoupení tachovské taneční skupiny. Navíc jsem při losování vyhrála voňavý polštářek ve tvaru srdce, mám radost,“ odcházela domů spokojená Martina Vítková ze Záchlumí.

Srdcí prý bylo na zábavě až až, o srdcovou výzdobu v sále se postaraly děti z kreativního kroužku pod vedením Zuzany Vávrové, den lásky doplnily i gerbery, které si dámy vytančily při dámské volence. „V podstatě chodím spíše na rockové akce, ale na tuhle jsem vyrazila s přáteli, vylosovali jsme řidiče, který nás pak vezl domů a ostatní si mohli dát i alkohol. Zábava byla skvělá, kapela se nestyděla lákat lidi na parket a jejich zpěvačky skvěle zpívaly. Myslím, že se sem ještě vydáme na Městský bál, který má být koncem února,“ uvedla Lenka Chládková z Horních Kozolup. (MarS)

Foto: Martina Janotová

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA