AMÁTOVKA POTĚŠILA I ŠPANĚLSKÝMI RYTMY

18 února, 2015|Posted in: Obecné

Taneční odpoledne s dechovkou se konal v neděli ve stříbrském kulturním domě. K tanci i poslechu zahrála Amátovka a nepřišli za ní jen místní, ale i lidé ze širokého okolí. Například z Pernolce přijel Josef Holeta a nezapomněl s sebou vzít přátele z obce i z Tachova. „Máme takovou partu a s tou prostě jezdíme za dobrou muzikou. Sem do Stříbra vlastně pravidelně každý měsíc. Už se těšíme na březnové odpoledne s Plzeňskými Heligonkáři. A dne se na nás navíc usmálo i štěstí, vylosovali naši vstupenku, a tak se tu teď můžeme podělit o šampaňské,“ usmíval se Holeta.
Na dechovku dává ceny sponzor. „Jde o člověka, který má dechovku rád a velmi ji podporuje, vždy nám sem doveze třeba ovoce, bonboniéry a podobně. Senioři mají radost z každé výhry. Další taneční odpoledne se bude konat 15. března,“ uvedla Eva Šilhavá, zaměstnankyně MKS ve Stříbře.
DOPLNĚNÉ SNÍMKY!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA