V ČERNOŠÍNĚ BYL MĚSTSKÝ PLES

4 března, 2015|Posted in: Obecné

 Poslední únorový víkend se konal v Černošíně Městský ples. Zahájil jej přímo starosta Miroslav Plincelner spolu s organizátorkou Veronikou Merglovou. Ples nabídl návštěvníkům bohatý program, k tanci i poslechu Taneční orchestr Dance Band z Plzně, dámy mohly využít dámské volenky, vstupenky navíc byly slosovatelné a vítězové si domů odnášely zajímavé ceny. Přestávky vyplnilo vystoupení taneční skupiny Diamonds Dance Group.
Ze Stříbra se přijela na ples pobavit Věra Kosová. „V Černošíně mají pěkný sál a děvčata udělala krásnou výzdobu. Starosta ke všem hezky promluvil a musím říci, že na mě působila opravdu příjemná atmosféra. Dokonce se nám povedlo vyhrát několik cen při losování vstupenek, odvezli jsme si nějaké pracovní pomůcky, diář, flash  disk a také dva poukazy, jeden na kapra a druhý na návštěvu kosmetiky,“ chválila černošínský ples Kosová.
Foto: Martina Janotová
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA