CHLAPI TANČILI KANKÁN A LABUTÍ JEZERO

15 března, 2015|Posted in: Obecné

V Hospůdce U Ježků v Nedražicích se konala v sobotu oslava MDŽ a Josefovská taneční zábava. Nuda tam rozhodně nebyla, návštěvníky čekal bohatý program, nejdříve zatančily děti z nízkoprahového centra Uličník v Kostelci pod vedením Zlatuše Ježkové, následoval dávný hit od skupiny Boney M, kdy se ve stylovém oděvu a parukách představili tamní tanečníci a další bonus pro ženy si připravili fotbalisté z TJ SOKOL Kostelec, kteří zatančili balet na Labutí jezero, dokonce si troufli i na kankán. „Jsme v tom nevinně, takové vystoupení vymyslela Martina Kubínů, a takhle nás k tomu přemluvila. No, jsme pro každou legraci, tak jsme dali tři nácviky, a myslím, že máme úspěch. Tedy, aspoň u žen, ty po nás žádají telefonní čísla. Muži nám zase vyhrožují, že jim ta čísla dávat nemáme,“ řekl se smíchem Daniel Kertis z Kladrub, který kope za Kostelec.
Všechna vystoupení byla odměněna velkým potleskem. „Bydlím tu deset let a je tu fajn. Co se týče kulturního zázemí, je skvělé, každou chvíli se tu něco děje a zapojují se všichni. To samé při sportu, děláme i různé soutěže jako třeba neckyády, drakiády a podobně. Hodně nám pomáhá náš starosta František Trhlík, podporuje spoustu akcí,“ uvedla Pavla Šmatová z Nedražic.
Že tam táhnou za jeden provaz, to bylo vidět i u stolů, všude pěkná výzdoba a různé občerstvení, které napekly nedražické ženy. Také všech dostaly květiny, růže, karafiáty či gerbery. „Myslím, že se všichni dobře bavili, však také chlapy ve spodničkách nevidíte každý den. Byla to lahůdka sledovat ty jejich ladné pohyby, bylo nač se dívat,“ hodnotila Anna Ježková.
Zájemci o některé z vystoupení mě mohou kontaktovat, lze zařídit ….
A já bych chtěla touto cestou poděkovat Nedražickým za hezké přivítání a krásné květiny…:-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA