V BRODU BYLA VELIKONOČNÍ ZPÍVANÁ

6 dubna, 2015|Posted in: Obecné

Velikonoční zpívaná spojená s výukou pletení pomlázek se konala v neděli v hospůdce v v Brodu U Stříbra.
K dobré náladě zahrála country kapela Wyjou. „Pořádáme to počtvrté, je pro všechny zájemce z okolí. Pletení předvádí naši dva nejlepší Richard Burian a Josef Merunka a samozřejmě i další, co to umí.Bereme to jako přátelské velikonoční setkání. No, a protože  vždy končíme kolem půlnoci, jsou naše drahé polovičky ty první, které dostanou velikonoční pomlázkou,“ vysvětlil Jiří Bohuslav.
Pomlázku na místě upletl a ihned vyzkoušel také Stanislav Špeta. „Pletu z osmi proutků, ty jsem si nařezal pod naším domem v údolí u potoka. Jako první musela pružnost pomlázky okusit moje dcera Katka, sice si na zadek nezaslouží a já jsem milující otec. Proto to bylo jen lehce. Jinak to rád každého naučím, nejraději za štamprdli,“ smál se stříbrský Špeta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA