RAGULIN A MADMEN NA BRANCE

13 dubna, 2015|Posted in: Obecné

Kapely Ragulin a Madmen zahrály ve stříbrském Hotelu U Branky. Pro hosty to bylo příjemné překvapení, Ragulin nehrál rok a Madmen prakticky zanikl v roce 2008. Nyní opět oprášily své repertoáry a prý hodlají na hudební scéně pokračovat. „Je to tak, opět po sedmi letech začínáme, byť v úplně novém složení. Hrajeme své staré písničky, ale napsali jsme i několik nových, které rádi dnes zahrajeme. Naše čtyřčlenná kapela je ráda, že dostala pozvání od dnešních oslavenců a pomalu opět plánujeme další koncerty,“ uvedla kytarista Madmenu Emil Doha.
Akci organizovali Josef Balvín a Miloslav Vydra, kteří oba slaví narozeniny v jeden den, a to právě 11. dubna. „My prostě tyhle kluky máme rádi, a tak jim přejeme dobrý rozjezd. Pozvali jsme si je na oslavu, ale vlastně je to koncert pro širokou veřejnost. Máme z dobré hudby radost a klidně se o ni podělíme s ostatními. A příště třeba pozveme zase jinou skupinu, nějakou podle srdce, která se nám také bude líbit,“ uvedli oslavenci.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA