FARMÁŘSKÉ TRHY BUDOU KAŽDÝ MĚSÍC

16 května, 2015|Posted in: Obecné

Sdružení STROM uspořádalo v sobotu farmářské trhy na stříbrském náměstí. A neměly by být poslední, jak uvedl Tomáš Möller. „Plánujeme je dělat jednou měsíčně, a to v termínech, kdy zrovna nebudou nikde v okolí, jako třeba v Tachově. Letos by měly být poslední v listopadu, pak by mohly začít navazovat na jaře v příštím roce. Stánkařů možná bude více, doufáme, že se přidají i další zájemci. Teď ještě byla nabídka omezená, protože ještě nejsou přebytky ze zahrad,“ řekl Möller.
Slunečné počasí vylákalo na trhy mnoho zájemců, mezi nimi byla i Jaroslava Šlaufová ze Stříbra. „Je to výbroné, dá se tu koupit mnoho kvalitních potravin. Budu jen ráda, když se to bude konat pravidelně, klidně by to mohlo být častěji, chodila bych i po čtrnácti dnech. A hlavně je to v sobotu. kdy se sem dostanou i lidé, kteří v týdnu nemohou kvůli pracovnímu vytížení,“ řekla návštěvnice farmářských trhů.
Termíny trhů: 11.7, 8.8., 5.9., 3.10., 31.10., 28.11.  Případní zájemci jsou vítáni.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA