LOUČENÍ DEVÁŤÁKŮ V KINĚ A KŘEST ŠKOLNÍ HYMNY

21 května, 2015|Posted in: Obecné

Loučení deváťáků proběhlo ve středu odpoledne ve stříbrském kině Slavia a při této příležitosti bylo také pokřtěno CD s hymnou ZŠ v Gagarinově ulici. Na této hymně se podíleli všichni, jak žáci, tak učitelé. „Hymnu jsme chtěli všichni a hlavně děti si ji vyžádaly. Nejvíce příprav tomu věnovala učitelka Alexandra Kubincová a pomáhaly jí děti, které přispívaly slovem. Myslím, že se jim to všem povedlo, mně osobně se naše nová školní hymna moc líbí,“ uvedla ředitelka ZŠ v Gagarinově ulici ve Stříbře Květoslava Špilerová.
Na vystoupení žáků školy se přišel podívat i bývalý žák, dnes už sedmnáctiletý Matěj Berdys. „Moc rád na tuto školu vzpomínám a jen v dobrém. Rád se chodím dívat na jejich školní akce,jako je třeba ta dnešní,“ řekl.
Závěr patřil stužkování odcházejících nejstarších žáků a také proslovu žáků k učitelům a rodinám. Nechyběly ani slzy dojetí. „Prostě pláču, je mi to líto, že se už za měsíc rozejdeme, každý někam úplně jinam a těžko říci, zda se budeme pak nějak pravidelně scházet. Hodně budu na všechny vzpomínat,“ řekla se slzami v očích Nikola Hřebíková, která se chystá do Plzně na Hotelovou školu.
Mladí pánové nesli loučení statečněji. „Jasně, že mi bude tahle škola chybět, já jsem tu byla rád, bavila mě angličtina, matematika a tělocvik a navíc jsme měli fajn učitele. Ale těším se i do světa, zatím tedy jen do Plzně na stavební učiliště,“ usmíval se Michal Volár z deváté A.
Omlouvám se za špatnou kvalitu fotek a videa. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA