U RADNICE UVIDÍTE FOTKY ZE ZÁMEČKU

10 července, 2015|Posted in: PRO ŽENY

Výstava fotografií studentů z plzeňské školy SSUPŠ  Zámeček je k vidění v zahradě vedle stříbrské radnice. Vchod je z Husovy ulice poblíž spořitelny a zahrada je přístupná  v úředních hodinách radnice. Na snímky se přišla podívat i Veronika Vaňková (na snímku). „Zašla jsem sem náhodně, nevěděla jsem, že tu něco je, ale všimla jsem si, že jsou vrata otevřena. Fotografie jsou pěkné, zaujaly mě mužské akty. Dokonce si myslím, že mohly být i odvážnější,“ řekla se smíchem návštěvnice, která dodala, že je na škodu, že silný vítr fotky obrací a strhává.
O výstavě slyšela také Alžběta Stehlíková. „Chystám se tam koncem týdne, vezmu sebou synka a podíváme se. Uvidím, co pěkného studenti umí,“ těší se na návštěvu zahrady mladá maminka.
Výstava bude k vidění až do 31. července.

MarS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA