WESTERN – TO BYL SUPER KONEC PRÁZDNIN!

3 září, 2015|Posted in: Obecné

Dne 29. srpna se konal v obci Lisov na ranči Červený Mlýn u Stodu Westernový den. Celá akce začala krátce po poledni dovednostní soutěží, kdy účastníci prokazovali své dovednosti a cit pro práci s koněm. „Měli za úkol ve stanoveném limitu čtyř minut  zvládnout několik disciplín, což nebyl úplně tak   snadný  úkol. Zkouška začala tažením umělého telete, pak následovala lávka, převzetí praporku, další lávka, přehnání telat z jedné ohrady do druhé, přemístit velký míč a nakonec slalom mezi barely. Pro samotné jezdce a jezdkyně to bylo náročné,ale pro diváky atraktivní podívaná,“ uvedl Jan Nuhlíček z Konstantinových Lázní.

Po skončení dovednostní soutěže začal fotbal s koňmi.  “ Byla to zajímavá podívaná, sledovat, jak koně na míč reagují. Pak následoval fotbal pro muže, nakonec se na hřišti objevily i ženy. Odpolední program zakončila další dovednostní disciplína – značkování telat. Účastníci museli označit vybrané tele ve stanoveném limitu třiceti vteřin. Vrcholem dne byl westernový bál s živou kapelou. Celá akce byla podle mě velmi povedená, přijelo velké množství diváků, počasí vyšlo na jedničku. Navštívit ranč Červený Mlýn v Lisově lze jen doporučit,“ chválil návštěvník Lisova.

(MarS)

Foto: Helena Kokrmentová

 

lisov_cerveny_mlyn1 lisov_cerveny_mlyn2 lisov_cerveny_mlyn3 lisov_cerveny_mlyn4 lisov_cerveny_mlyn5 lisov_cerveny_mlyn6 lisov_cerveny_mlyn7 lisov_cerveny_mlyn8 lisov_cerveny_mlyn9 lisov_cerveny_mlyn10 lisov_cerveny_mlyn11 lisov_cerveny_mlyn12 lisov_cerveny_mlyn13 lisov_cerveny_mlyn14 lisov_cerveny_mlyn15 lisov_cerveny_mlyn16 lisov_cerveny_mlyn17 lisov_cerveny_mlyn18 lisov_cerveny_mlyn19 lisov_cerveny_mlyn20 lisov_cerveny_mlyn21 lisov_cerveny_mlyn22 lisov_cerveny_mlyn23 lisov_cerveny_mlyn24 lisov_cerveny_mlyn25 lisov_cerveny_mlyn26 lisov_cerveny_mlyn27 lisov_cerveny_mlyn28 lisov_cerveny_mlyn29 lisov_cerveny_mlyn30 lisov_cerveny_mlyn31 lisov_cerveny_mlyn32 lisov_cerveny_mlyn33 lisov_cerveny_mlyn34 lisov_cerveny_mlyn35 lisov_cerveny_mlyn36