STŘÍBRSKÁ MODELKA UKÁZALA VNADY!

14 listopadu, 2015|Posted in: PRO ŽENY

Finalistka České Miss 2010 a úspěšná modelka Kateřina Votavová, kterou loni časopis Esquire zařadil mezi 20 nejkrásnějších žen světa a hvězda muzikálu Fantom opery Michaela Gemrotová, se společně sešly před  objektivem fotografa Jana Tůmy a nafotily na ostrově Gran Canaria kalendář pro příští rok. A pořádně sexy.

Obě krásky se pyšní dokonalým tělem a poprsím a na jedné z fotografií se dokonce ukážou nahoře bez. Míša Kateřině pomáhá zakrýt vnady svojí dlaní. Na další fotografii se k sobě tisknou a hledí si do očí.

Kateřina je tváří, kterou si firmy pro své kalendáře oblíbily. „Poslední čtyři roky fotím každý rok, letos to jsou dokonce dva,“ říká. „Sama jsem překvapená, těší mě to. Tento je speciální v tom, že není firemní, nebudeme s Míšou viset na stěně jen vyvoleným, není to limitovaná edice. Je volně prodejný. Kdokoli si ho může koupit v síti knihkupectví Luxor,“ dodala známá modelka.

Pokračování a fotky:  http://sip.denik.cz/celebrity/patri-mezi-20-nejhezcich-zen-sveta-a-ted-katerina-votavova-ukazala-vnady-20151113.html

Autor: Kristýna Beranová

Foto v náhledu: Jan Tůma