TURBO V BESEDĚ – OSLAVA 35 LET!

1 listopadu, 2015|Posted in: Obecné

Kapela Turbo se rozhodla oslavit své pětatřicáté narozeniny s fanoušky a při této příležitosti připravit nové DVD, které spatří světlo světa na jaře roku 2016. Tam bude sestřihaný záznam z tohoto koncertu, který se konal 30. října v plzeňské Besedě. Kromě fanoušků se na kapelu přišel podívat i původní textař a manažer Ladislav Vostárek, kterého publikum vřele přivítalo. Vzpomínky by i na další bývalé kolegy z kapely.
Na koncert dorazili lidé z celé republiky i ze Slovenska, nechyběli ani fanoušci z tachovského okresu. „Přijeli jsme ze Stříbra, kapelu rádi posloucháme. A dnes to bylo přímo božské,“ pochvalovali si manželé Jana a Miloslav Kastnerovi.
Z Heřmanovy Huti přijeli Petra a Petr Vraných. „Turbo, to je taková naše srdcovka, to máme rádi a už teď se těšíme na jarní DVD. Jsem rád, že jsem mohl přijet, skončila motokrosová sezóna, takže mám po dlouhé době volný víkend a jsem rád, že jsem ho mohl strávit tady,“ uvedl známý motokrosový závodník Vraný.
Muzikanti si můžou gratulovat, Beseda byla plná, návštěvníci se skvěle odvázali a udělali tak skvělou atmosféru. Pro čtenáře jsme navíc získali krátký rozhovor s bubeníkem Jiřím Langem.
Jak se dnes cítíš před plným sálem?
Je to skvělé, přijeli lidé z velkých dálek,a to nás všechny těší, děkujeme jim.
Dnes tu probíhá natáčení, co vše pak najdeme na nosiči?
Chtěli bychom tam dát samozřejmě ty nejlepší hity, ale nechceme, aby to bylo stejné jako na 25. výročí. Takže změna bude, ale doufám, že se to bude líbit.
Připomínáte tu i bývalé spolupracovníky kapely, jak ty vzpomínáš na Richarda Kybice?
Na Ríšu se nedá zapomenout, nevzpomínám si na něj jen jako na kolegu v kapele, ale celkově i v mém osobním životě. Byl bezvadný kamarád.
Co si přeješ pro kapelu k narozeninám?
Hlavně ať jsme všichni zdraví a v pohodě. Plánů máme ještě spousty. Připravujeme se na velké vystoupení v pražské Lucerně, tak doufám, že to tam dobře dopadne, a že nás přijedou naši příznivci podpořit.
Všude kolem máš fanynky, to není jednoduché. Jak se na to dívá Tvoje manželka?
Mám skvělou ženu a i když asi z toho není úplně nadšená, tak chápe, že to mojí práci také patří a v podstatě to toleruje.
Stihneš se někdy dívat na televizi či přečíst si něco?
Na televizi občas koukám, ale nemám moc rád ty různé moderní seriály, spíše se rád podívám na dobrou komedii. Já jsem takový pozitivní člověk a rád se směji. No a čtení? Tak hlavně čtu noviny.
Jaké jídlo máš nejraději?
Moc rád jím ryby a manželka mi je umí perfektně připravit. Ale jinak sním všechno, nejsem zrovna vybíravý, v podstatě jsem takový všežravec.
Jak si představuješ ideální dovolenou?
No, teď asi čtenáře trochu zaskočím, ale já jsem nejraději v montérkách na zahradě, ošetřuji stromy, sekám trávu, to je můj nejlepší relax.
Děkuji za rozhovor.
MarS

turbo_beseda13 turbo_beseda22 turbo_beseda24 turbo_beseda27 turbo_beseda28 turbo_beseda29 turbo_beseda30 turbo_beseda31 turbo_beseda35 turbo_beseda37 turbo_beseda39 turbo_beseda46 turbo_beseda49 turbo_beseda52 turbo_beseda56 turbo_beseda69 turbo_beseda74 turbo_beseda76 turbo_beseda86 turbo_beseda91 turbo_beseda105 turbo_beseda106 turbo_beseda110 turbo_beseda113 turbo_beseda116 turbo_beseda117 turbo_beseda119 turbo_beseda120 turbo_beseda123 turbo_beseda126 turbo_beseda128 turbo_beseda131 turbo_beseda132