V SYTNĚ HRÁLI PRŠÍ

23 října, 2016|Posted in: Obecné

V sobotu se v sytenské restauraci U Hárva konalo utkání v karetní hře prší. Do soutěže se přihlásilo osm dospělých a čtyři děti. „Je to tak trochu na popíchnutí místních, aby se tu v Sytně něco dělo i v chladných večerech. Přes léto jsou lidé hodně venku, ale za chladných večerů se jedině tak sejdou v hospodě. Proto vznikl tento nápad. A ještě plánujeme další soutěže a turnaje,“ uvedla aktérka Jana Řezníčková, s tím, že další akce bude v prosince, protože mezi tím ještě bude dokopná a poslední leč.
V dětské kategorii zvítězil Libor Laudát ze Sytna, druhý byl Dominik Gajdoščík ze Lhoty a třetí Patrik Považanec ze Sytna. „Prší si občas zahraji s rodinou doma, nebo také s partou kamarádů u nás v garáži, máme tam stůl. Někdy tam hrajeme i ping pong. Teď už je chladno, tak máme tu garáž jako zázemí, jinak, když je teplo, hodně sportujeme na hřišti,“ uvedl vítěz soutěže Libor Laudát.
V dospělé kategorii s přehledem vyhrála Štěpánka Routschková z Přehýšova, druhý byl Milan Šilhavý ze Sytna a třetí Jan Považanec ze Sytna.

MarS

IMG_1315 IMG_1318 IMG_1321 IMG_1322 IMG_1326