DANIELA SOUČKOVÁ: TOČÍME NOVÝ MYSTERIÓZNÍ FILM

31 března, 2017|Posted in: Obecné

Na svět se pomalu rodí další absolventský film –  ROBINE.  Přečtěte si rozhovor s Danielou Součkovou, která ráda vzpomíná i na Stříbro a také s režisérem Oliverem Beaujardem!

Co byste o sobě řekla čtenářům?

Studuji produkci na FAMO v Písku posledním rokem a v současné době připravuji natáčení našeho absolvenského snímku Robine?, které začně již druhý týden v dubnu. Snímek zatím máme na fb jako  funpage Robine a na portále HITHIT máme kampaň, která jde pomalu do finále. Mediálním partnerem našeho mysteriozního filmu „Robine?“ je online magazín Vanili.cz.

Ráda bych Vám také představila naši předchozí tvorbu. Podívejte se na portál vimeo, ve kterém je showreal našich dosavadních prací. S předchozím snímkem jsme dosáhli dvou úspěchů na festivalech – pařížškém a česko-německo-polském.

Pokud vím, znáte i naše městečko Stříbro?

Ano, město Stříbro znám, naši dobří kamarádi mají totiž nedaleko chalupu.  Stříbro je  malé malebné městečko s dlouho historií hornictví a překrásnou radnicí. Navštívili jsme tam také skanzen, ale popravdě z něj byl můj otec nadšenější než já, vzhledem k velmi zajímavé expozici důlní techniky. Mou pozornost upoutala spíše návštěva štoly – Prokop.  Ta je úžasná.

Více o připravovaném filmu a video můžete na jít na stránkách:   http://www.regionplzen.cz/zpravodajstvi/podari-se-natocit-novy-cesky-mysteriozni-film-robine-135885/