MŮJ PRVNÍ GÓL – POZVÁNKA NA HŘIŠTĚ!

27 května, 2017|Posted in: Obecné

Zajímavou akci chystají ve Stříbře pod názvem Můj první gól, která je zaměřena na malé předškoláčky a žáky základních škol až do sedmého ročníku.  Tak se bude konat 31. května a celou akci podporuje Fotbalový svaz ČR a Lesy ČR. Více nám prozradil koordinátor Lubomír Zaoral. „Chceme dětem ukázat, že sedět u počítače není to pravé, že nejlepší pohyb je venku s přáteli.  Proto jsme pozvali mateřinky a základní školy na 31. května dopoledne do areálu Baníku ve Stříbře. Pro děti je připraven takový malý sportovní den se čtrnácti stanovišti, kde si děti vyzkoušejí třeba slalom míčem, přetahování lanem, a další pohybové hry,“ uvedl Zaoral.
Akce ovšem není jen pro zvané, ale i pro širokou veřejnost. „Zveme tímto i další děti do 12 let a případně i jejich rodiny, aby se pak přišli podívat od 16 hodin a zkusit si některé pohybové aktivity. A koho to chytne a bude mít zájem, rádi si jej zapíšeme do fotbalových přípravek. Osobně si myslím, že právě sport je pro děti ta nejlepší prevence před různými závislostmi,“ dodal na vysvětlenou Lubomír Zaoral ze Stříbra.
Pokud se i vy chcete přijít podívat na sportoviště, ale třeba se vám nehodí daný termín, neváhejte pana Zaorala kontaktovat. „Rád všem vyjdu vstříc, vše je jen o domluvě. Kdo má opravdový zájem o to, aby jeho dítě zkusilo hrát fotbal, či jinou sportovní aktivitu, ať se mi ozve na telefonu číslo: 721 604 272, určitě se nějak domluvíme,“ dodal pořadatel.
MarS
zaoral2