ZAHÁJILI VÝSTAVU FOTOGRAFIÍ ČESKÉHO LESA

4 června, 2017|Posted in: Obecné

Putování Českým lesem, tak se jmenuje soubor fotografií Antonína Hříbala, který je vystaven v prostoru bývalé hasičárny na stříbrském náměstí. Slavnostní zahájení se konalo v pátek 2. června a kromě autorova vyprávění si mohli návštěvníci užít i promítání krátkých filmů s přírodní tématikou. „Jsem mile potěšen návštěvností, když vezmu v úvahu, jak je venku krásný slunečný den. Chci všem poděkovat za podporu a také pracovníkům MKS ve Stříbře za pozvání a pomoc s přípravou. Mám zde pět desítek snímků z Českého lesa za různých ročních období a počasí. Ukazují lidem, že v přírodě je krásně i za deště, mlhy či sněžení. Je to úplně jiný pohled,“ uvedl chodovoplánský autor Antonín Hříbal.
Mezi návštěvníky vernisáže byla také Stanislava Plzáková. „Výstava se mi moc líbí, Český les také znám, byli, jsme se tam podívat s turisty. Dříve byla tato místa hodně nepřístupná, takže teď to lze vidět. Moc krásné snímky, děkuji,“ uvedla Plzáková.
Podobné chválila i Jarmila Dvořáková. „V dnešní uspěchané době, je tohle takové krásné pohlazení. Nejvíce mě zaujala fotografie stromu se třemi kmeny pod Málkovským Vrchem. Autor je velmi sympatický a umí si získat posluchače,“ řekla Dvořáčková.
MarS
Foto: MarS, LaKa
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA t ttt1 ttt3 ttt4 VW_a3iIdcNGeYZTXPzErAL0utBymfHpWUggWMR71GVuSTpyBqjNsPX8SAVQLHo1gpioZbBA