DIVOCH SLAVÍ ČTVRTSTOLETÍ

23 listopadu, 2017|Posted in: Obecné

Divadelní soubor DIVOCH   (zkr. Divadelní ochotnický soubor) ze Stříbra slaví už čtvrtstoletí. Za všechny ty roky odehráli jeho protagonisté desítky pohádek i poupravených scén známých filmů či románů. Nevyhnuli se ani velkým výzvám, jako například Noc na Karlštejně nebo některým kusům od Járy Cimrmana. Nyní chystají na sobotu 25. listopadu ve stříbrském kině Slavia od 17 hodin úplně jinou scénu – narozeninovou. Výtěžek z akce půjde na dobročinné účely.

Na návštěvníky čeká společná scénka Domova pro osoby se zdravotním postižením Milíře a Divoch-ů, promítání DVD „Střípky z natáčení 2013-2017“ a premiéra nově studované hry, kterou už Divoch kdysi hrál.

Vedoucí souboru Hana Chválová říká, že nervozita před oslavou už pěkně stoupá. „Finišujeme, neustále cvičíme, dolaďujeme scény, pořád je ještě co vylepšovat. Tak, teď už jen doufáme, že lidé přijdou a oslaví to s námi a zavzpomínají. Už se na všechny těšíme. Výtěžek jde samozřejmě na dobrou věc, jako vždy, tak přijďte v hojném počtu,“ říká Chválová.

 

Počet míst je limitován, proto přijďte včas!

Foto: archiv DIVOCH + MS

divoch1 divoch2 divoch3 divoch4 divoch5 divoch6 divoch7 divoch8 divoch9 divoch10 divoch11

divoch..