V BESEDĚ BYL KONCERT JAKO VÁNOČNÍ DÁREK PRO VÍTEČEK

9 prosince, 2018|Posted in: Obecné

Ve stříbrské Besedě se o víkendu konal koncert mariánsko lázeňské skupiny The Covers. Kapelu pozval Tomáš Černoch a částka deseti tisíc byla poslaná ve prospěch černošínského Střediska Víteček, které se stará o handicapované děti, dospělé a seniory. Ačkoliv kapela byla dle návštěvníků skvělá, podpořit benefici přišlo jen několik desítek lidí. „Sám jsem z toho zklamán, vždyť šlo o dobrou věc. A poslední dobou bylo pořád u nás plno, tak nechápu, proč teď tolik lidí nepřišlo, jsou tu hlavně přespolní,“ divil se pořadatel a nejen on.
Z Konstantinových Lázní přijeli také Kalistovi. „Já jsem nadšená, bavím se. Je to perfektní kapela, má i skvělý repertoár. Původně se mi sem nechtělo jet, ale teď jsme ráda, je to pro mě taková odlehčovací akce před vánočním chaosem, kterou si užívám s přáteli,“ uvedla Ivana Kalistová z Konstantinových Lázní.
Z Kladrub přijel Josef Berka. „Já přijel na pozvání pořadatele a nelituji, kapela je fakt dobrá, skvěle hraje. Ačkoliv ze Střediska Víteček nikoho neznám, jsem rád, že jsem jim tam trochu mohl pomoci dobrovolným vstupným,“ řekl Berka.
A já jen dodávám, že se stydím za Stříbrské, neb pomoci přišli z 95% přespolní.
MarS
.
.