PLESOVOU SEZÓNU ZAHÁJILI STUDENTI OA

7 prosince, 2018|Posted in: Obecné, PRO ŽENY

Plesová sezóna začíná!
Letošní plesovou sezónu jako jedni z prvních zahájili studenti Gymnázia, Stříbro, obor Obchodní akademie.
Jejich ples s názvem‚ Friday Night‘ (poslední páteční noc, pozn. redaktora) se konal v pátek, 23. listopadu v Kulturním domě ve Stříbře a těšil se hojné účasti. Již při vstupu do sálu mnohé návštěvníky zaujala barevně laděná výzdoba skládající se převážně z balónků a organz.
Celý sál byl laděný do zlaté, bílé a bordó.
Celým večerem návštěvníky plesu prováděl moderátor a zpěvák Jan Řičař a po hudební stránce kapela Handa Banda. Jako hosté zde vystoupila akrobatická skupina‚ Five fellas,‘ kteří jsou také účastníky slavné televizní show Česko-slovensko má talent, či taneční skupina E.B.T.S.
„Lístky se prodali skoro všechny, předtančení se povedlo. Byl to úžasný večer!“ – organizátor akce.
Studenti začali s přípravami na ples již letos v září a velkou pomocí jim byla i jejich choreografka Kateřina Špetová a samozřejmě třídní učitelka Jana Pour-Koutníková.

„Dostali jsme nespočet pochval za výzdobu a celkovou organizaci plesu. Ale nejvíce mi v hlavě utkvěla asi naše soudružnost a vzájemná podpora v onu důležitou noc.“ – Marlen Kučerová, organizátor plesu
Mimo úžasnou kapelu, vtipného moderátora a vzdušnou výzdobu jste se mohli těšit i na klasické stužkování, půlnoční překvapení, či hru o ceny. A pokud jste měli štěstí, mohli jste si domů odnést třeba televizor nebo chytré hodinky.

Celkově to byl velmi vydařený večer. A pokud jste ples stříbrských maturantů nestihli, nezoufejte! Konkrétně ve Stříbře se můžeme v brzké době těšit například na velmi oblíbený Vánoční ples a v lednu maturitní ples studentů gymnázia.
Autor: Anita Pirožinská