S PUNČEM DO NOVÉHO ROKU!

2 ledna, 2019|Posted in: Obecné

Horký voňavý punč odpoledne 1. ledna voněl na stříbrském náměstí, kde se konalo vítání roku 2019.
Na náměstí byly k prodeji keramické hrnečky s letopočtem či znakem města a lidé si je mohli nechat naplnit horkým čajem či punčem. Všechny přivítal vřelým slovem starosta města Václav Votava a stříbrští ostrostřelci vypálili slavnostní salvu. Akce je každoročně hojně navštěvována, jak uvedl ředitel kulturního střediska David Blažek. „Nechali jsme pro zájemce vyrobit čtyři stovky různě barevných keramických hrnečků, některé nesli znak města a letopočet. Pro děti bylo připraveno 30 litrů teplého čaje a pro dospělé tradiční punč, toho jsme měli 130 litrů,“ uvedl Blažek.
Podívat se na náměstí a hlavně i na ohňostroj, přišla také Markéta Mrázová. „Novoroční ohňostroj jsem si nechtěla nechat ujít a opravdu se jim povedl. Do sbírky jsem si koupila dva hrnečky a dalších šest z předešlých let mám doma, sbírám je. Tuhle akci mám ráda,“ usmívala se Mrázová.
Podobné pocity sdílela i Marcela Podrabská. “ Chodím na punč a ohňostroj pravidelně s rodinou a přáteli. Vzájemně si tu všichni popřejeme, popovídáme si. Samozřejmě i já si do sbírky kupuji hrneček a ochutnám teplý punč. Přeji všem vše nejlepší do roku 2019,“ vzkazuje návštěvnice akce ze Stříbra.
No, kvalita videa nic moc. Kdybyste někdo věděl o sponzorovi na kameru, za to, že mu dám do každého videa reklamu, dejte mi vědět! 🙂
MarS
.
.