HODNOTILI NEJLEPŠÍ MOUČNÍKY

19 března, 2019|Posted in: Obecné, PRO ŽENY, Recepty

O víkendu se v černošínském motorestu Vlčák konala premiéra soutěže O nejchutnější moučník.

Do soutěže  bylo anonymně přihlášeno 17 sladkých kousků, které hodnotila nejenom porota, ale také i přítomní diváci. A rozhodnout se pro nejlepší, to prý vůbec nebylo jednoduché, jak uvedla Hana Merglová. „Všechny moučníky byly skvěle propracované a moc chutné.  Nakonec si vítězství odnesla Petra Rumlerová, která přinesla Dort Pavlova. Druhé místo získaly Medové řezy s čokoládovou polevou od paní Mileny Filipčíkové a třetí příčku získaly Žravé řezy Nadi Pézlové, „uvedla Hana Merglová, členka poroty.
Cenu diváků pak získala Jiřina Honomichlová, která upekla čokoládový dort s Eliškou Merglovou.

Vítězové si odnesli zajímavé ceny. „Moc děkuji účastníkům, že si dali tu práci a něco dobrého upekli a přinesli. Zvláštní poděkování bych chtěla poslat autorce kuchařek Vaříme srdcem Andree Saskové z Mariánských Lázní, která věnovala hezké ceny, ale díky si zaslouží i kolektiv motorestu Vlčák a dalším, co se nějakým způsobem podíleli. Těšíme se na další ročník,“ dodala Merglová.
Cenu diváků si odnesla Jiřina Honomichlová. „Pekla jsem s kamarádkou Eliškou čokoládovo- ořechový dort. Cena diváků nám udělala radost, dostaly jsme i cenu, byla tam kuchařka, kniha, forma na pečení a další dárky. Překvapila mě docela vysoká účast. A nejhezčí bylo to, že pak jsme si všichni sedli ke stolům a mohli jsme vše ochutnat,“ uvedla Honomichlová.

MarS

Foto: Honomichlová Jiřina

.

.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA