ŠIBŘINKY OBRAZEM

10 března, 2019|Posted in: Obecné

Ve Stříbře se konal tradiční maškarní bál Šibřinky. Na ten se vydala necelá stovka lidí v maskách. Během večera mohli návštěvníci obdivovat různá taneční vystoupení skupin Cheerleaders Diamnonds a dua Kertisová – Matějková , také freestyle vystoupení Petra Karáska a jeho kouzla s fotbalovým míčem. Nechyběla ani dámská volenka, síň slávy, tombola.
Ve víru tance se otáčeli tanečníci v maskách pražských Pepíků, pirátů, upírů, jeptišek, dokonce i přijel Donald Trump, Angela Merkelová a Tomio Okamura. Právě tohle trio nakonec vyhrálo první cenu za převlek.
Ve skupince kačerů byl také Pavel Červenka ze Stříbra. „Původně jsme měli být tři kačeři, ale když jsme se jeli pro masky, tak jsme zjistili, že už jsou tam jen dvě kačky a jeden kačer. Takže dělám kačeří holku. A nám se tu moc líbí, je tu legrace, fajn atmosféra, originální masky,“ uvedl Červenka.
Spokojený byl i Vít Bušek, který se na ples vydal v masce Ramba. „Kapela hraje dobře, tak si tu s celou partou užíváme tance i veselí. Masek je tu docela dost. Naše parta chodí na plesy často,“ řekl Rambo v podání Vítka Buška.
Malé tanečnice vede Jitka Zaoralová. „Pořád cvičíme, chystáme se na řadu soutěží. Letos dokonce bojujeme o postup na mistrovství ČR. Konkrétně tato sestava, kterou jsme zde předvedli se jmenuje Why so serious a celou choreografii připravila naše kapitánka týmu Daniela Pleskačová,“ Představila taneční skupinu Cheerleaders Diamnonds Jitka Zaoralová.
.

VIDEO:   https://www.youtube.com/watch?v=eO0nlIjVc-I&feature=youtu.be

.

.