PF 2020

1 ledna, 2020|Posted in: Obecné, PRO ŽENY

MILÍ ČTENÁŘI!

Moc vám všem děkuji za vaši přízeň, kterou mému mini webu pro radost věnujete! Těší mě, když mě potkáte a třeba se zmíníte, jak vás zaujaly nějaké fotky z výletu, nebo reportáž z akce. Je to moje velká odměna, protože web provozuji zdarma, není to tedy, jak si někdo myslí, honorovaná práce. Je to prostě koníček, se kterým mi pomáhá pár lidiček Monča, Hanka atd., co občas pošlou nějaký příspěvek.

Což ostatně můžete i vy na mou e-mailovou adresu sihelskamartina@seznam.cz.

Věřím, že sem nadále občas zabrousíte a prolomíme miliónovou hranici přístupů. Ale už tak je to úžasné číslo přes 811 tisíc! Kdy se počítá jeden přístup denně z jedné IP adresy!

Děkuji a přeji vám hodně štěstí, zdraví, lásky a pohody v tomto roce.  Možná se vám tato věta zdá klišé, ale věřte, že má hluboký podtext. A mně letos bude padesát a všechny mé priority se za posledních pět let hodně změnily!

Například večer neusnu, pokud za celý den neudělám jediný dobrý skutek. I kdybych měla jen někomu podržet dveře, odnést nákup, odvézt jej k lékaři, nebo se aspoň na někoho usmát, kdo je smutný. Obejmout. Doplatit chybějící korunu u kasy. Pohoupat plačící miminko v kočárku před obchodem. Podržet těžkou krabici před odemčením dveří. Pochválit dítě, pejska, kabát, účes.

Jsou to maličkosti, ale kdybyste věděli, jak mají obrovský dopad. Váš den pak prozáří slunce, když vidíte, že jste někoho potěšili!

Přejte druhým a bude vám přáno! Krásný rok 2020 přeje Martina S.

.