USMÍVEJTE SE A DĚKUJTE VŠEM I POPELÁŘŮM!

29 března, 2020|Posted in: Obecné

Milí čtenáři,

děkuji vám všem za stálou přízeň. Máme teď smutnější dobu, ale jak říkávala moje babička, važ si toho co teď je, protože může být hůř!

Moje moudrá babička Květuška zažila ve válce hodně ošklivých věcí a život se s ní nemazlil ani potom.

Já říkám: Koronavirus mohl přijít taky s ošklivým počasím, kdy je pořád ocelově šedá obloha, vítr láme stromy a voda vytápí obydlí, oheň polyká lesy. Ale my to přece ještě máme s tím lepším pohledem, byť jde o ošklivou záležitost!

Je jaro, zpívají ptáci a vrací se vlaštovky i čápi. Všechno kolem kvete a začíná vonět, nebojte si čichnout s rouškou či bez. Včelky létají a v přírodě se rodí mláďata! Většina lidí si podává pomocnou ruku, sice v rukavici, ale je..:-)

Doma teče voda, svítí světlo, do lednice je zatím co dát, máme kde spát.

Všem je třeba poděkovat, slovo díky jsme v posledních letech až tak moc nepoužívali, vše jsme brali samozřejmě.

Dík patří všem co pomáhají, záchranným složkám, šičkám, obchodníkům, ale také uklízečům, popelářům, stavebním dělníkům, vždyť i oni jsou v ohrožení a to, co dělají je také záslužná práce, bez které by to tu šlo od deseti k pěti. (Představte si měsíc nevyvezené popelnice – myši, potkany atd)

Mysleme na seniory i chronicky nemocné, ale také i na to, že bude ekonomická krize a podnikatelé i další lidé to nebudou mít vůbec jednoduché.

Proto se prostě usmívejme! USMÍVEJME NA VŠECHNY! I když to není pro rouškou vidět, ale je to znát na hlase, v očích, na gestech, zamávejte si, řekněte něco hezkého.. a třeba i při smíchu trhejte rameny, jak říká jeden „korona“ vtip!

SMĚJTE SE A VNÍMEJTE TO KRÁSNÉ POZITIVNÍ! Milióny lidí jsou na tom hůř!

Hezké jaro všem – s pozitivním výhledem!

Martina

.