HLEDÁME POSILU DO TÝMU STŘEDISKA VÍTEČEK!

25 května, 2021|Posted in: Obecné

Hledáme posilu do našeho týmu Střediska Víteček. Člověka, který se nebojí aktivně vstupovat do kontaktu s dětmi a dospělými se zdravotním postižením, baví ho nové výzvy a má kreativního ducha. vzdělání si vážíme, ovšem důležitější je Vaše osobnost a přístup k našim klientům a práci. Pracujeme s dětmi a dospělými se zdravotním postižením formou denního stacionáře, sociálně terapeutických dílen a prostřednictvím poskytování osobní asistence.

.
Hlavní náplň práce: – práce s dětmi a dospělými se zdravotním postižením v denním stacionáři – vedení sociálně terapeutických dílen – poskytování osobní asistence v místě bydliště klienta – vedení dokumentace sociální služby – spolupráce s návaznými službami (Základní škola speciální při Středisku Víteček)
.
Požadujeme: – znalost zákona č. 108/2006 Sb. o sociálních službách – věk min. 18 let – způsobilost k právním úkonům, bezúhonnost, zdravotní způsobilost – řidičský průkaz skupiny B, ochotu často samostatně cestovat – dobré organizační a komunikační schopnosti – předpoklady k samostatné i týmové práci – kreativitu, komunikativnost – časovou flexibilitu, samostatnost a spolehlivost – schopnost sebereflexe a ochotu pracovat se svými hranicemi
.
Nabízíme: – pracovní smlouvu na dobu neurčitou – zázemí v profesionálním týmu a organizaci – profesní podporu a propracovaný systém zaškolování (supervizi, metodickou pomoc) – možnost participace na nových projektech a směrech sociální práce, prostor pro vlastní vize, realizaci nápadů – příležitost k dalšímu vzdělávání a profesnímu růstu
.
Pracovní benefity: 5 týdnů dovolené, po zapracování finanční bonusy za časovou flexibilitu, možnost individuálního rozvržení pracovní doby, pracoviště přátelské pro děti – možnost účasti dětí na dětských táborech pořádaných zaměstnavatelem, vzdělávací kurzy hrazené zaměstnavatelem.
.

telefon: +420 702 049 854 (dostupný v pracovní dny 8:00 – 16:00 hodin)

e-mail: socialni.pracovnik.stredisko.vitecek@seznam.cz

.