ČTĚTE – AŤ VÍTE – PROČ TU NEJSOU DALŠÍ AKCE.

30 srpna, 2021|Posted in: Články

Milí přátelé,

občas mi v poště přistane výtka, proč tu neavizuji vaši akci?

To máte tak, tyto stránky jsou jen koníčkem, dělám je zadarmo a tudíž jen ve svém volném čase!

Ale pochopte, nemohu svůj volný čas věnovat tomu, hledat – kdo mi kam poslal pozvánku na sociální sítě, ani tomu, že budu dva dny prohlížet webovky obcí, co kde je. To nejde,  kdyby to byla moje placená práce, tak ano, ale jak říkám, tady to je můj soukromý čas.

A tak vás prosím, dělejte to, jako jiné slušné obce z okolí, pošlete mi s předstihem vaši akci do e-mailu sihelskamartina@seznam.cz, a to V TOMTO TEXTOVÉM FORMÁTU!

(UŽ NEBUDU NIKOMU PŘEPISOVAT PLAKÁTY, nebaví mě to, nemám na to čas a často jsou nečitelné)

*

PŘÍKLADY:

Pokřtí knihu o historii Stříbra
Stříbro – Křest nové knihy o nedávné historii města Stříbra pod názvem Stříbrských sto let – 1918 – 2018 ve fotografii, je naplánován na pátek 20. srpna od 17 hodin v podkrovním sále stříbrského muzea. Na místě bude i autogramiáda s prodej knih.
Peklo v nebi
Koloveč – Veselý muzikál Peklo v nebi můžete shlédnout v pátek 20. srpna od 20 hodin v Kolovči v areálu staré cihelny. (v nepříznivém počasí v KD) . Hrají ochotníci Kolofantí a vstupenky si můžete zajistit na tel: 737 480 473, nebo je zakoupit v kolovečském Muzeu techniky a řemesel.
Dolnické slavnosti
Stříbro – Maloměstské slavnosti v podání stříbrského sdružení Dolníci, se budou konat v pátek a sobotu ve Stříbře u 13. poledníku (u kina Slavia). Začíná se v pátek 20. srpna od 17 hodin. Vystoupí kapely: Znouzecnost, PayaNoia, Skavare (křest CD), Nízká úroveň. V sobotu akce pokračuje od 15 hodin a postupně se na pódiu vystřídají: TBN, Geronimo, St. Johny, Ragulin, Digger (křest CD), Spheres.
Zpívaná s Wyjou
Tachov – Tachovská kapela Wyjou zahraje v pátek 20. srpna od 18 hodin v zahradě Muzea Českého lesa v Tachově. Po zpívané s kapelou můžete vidět od 21.45 hodin film Matky. Vstupné na obě akce činí 150 korun, děti mají vstup zdarma.
*
KE KAŽDÉ AKCI PŘIDEJTE VÁŠ PLAKÁT VE FORMÁTU  JPG (to vám děti udělají) – PDF ani word NELZE do tohoto systému vložit!
Pak ráda vaši akce ze širokého okolí vložím a nic za to nebudu chtít a ještě vám to pošlu do západočeských médií. A kdo chcete, můžete i za mnou přijít a vaší pozvánku přečíst do rádia – vše je o domluvě!
Kdo se bojíte češtinářských chyb, vězte, že je opravím, nebojte se toho!  Chybuje každý, i já!
KOMUNIKACI ZDAR!
Díky za pochopení – MarSi 🙂
.