DOMOVINKA VYDALA KALENDÁŘ – POMOC JDE KLIENTŮM

2 listopadu, 2021|Posted in: Obecné

Plzeňská Domovinka, která pečuje o seniory, má za sebou křest nového kalendáře, ve kterém jsou klienti i personál domova. Kalendář vyšel ve dvou podobách, jako nástěnný i jako stolní varianta. „Velký kalendář má 12 měsíců, tedy dvanáct fotografií seniorů v různých příbězích. A stolní má těch fotografií více, takže jsou tam někde i naši zaměstnanci. Tento nápad vznikl před pěti lety. Tehdy jsme v rámci volnočasových aktivit seniory fotografovali v různých kostýmech. Těch snímků tehdy bylo tolik, že jsme se rozhodli je dát i do kalendáře. No, a dnes už to máme skoro jako tradici,“ smála se ředitelka Domovinky Bohumila Hajšmanová.
Tvorbu kalendáře vzali do rukou přímí zaměstnanci Domovinky. „Vedoucí stacionáře Oli Čechová nádherně fotí, takže to byla jasná volba. A pak tu máme Terezku Klausovou, která se věnuje grafie, takže dala všechny obrázky dohromady a takto krásně to zpracovala. Výtěžek z prodeje kalendáře půjde právě na ty volnočasové aktivity, které pro naše klienty připravujeme, takže budeme moc rádi, když si kalendáře zakoupíte,“ vzkazuje Bohumila Hajšmanová případným zájemcům.
Kalendáře lze zakoupit přímo v Domovince v Úslavské ulici 75 na plzeňských Slovanech, anebo lze tak učinit na e-shobu na webových stránkách https://www.domovinka.cz/2021/10/12/kup-kalendar/
.
MarSi
.