Andělé kolem nás..

2 ledna, 2022|Posted in: Články, PRO ŽENY

Stříbrská mimozemšťanka v těle anděla. Jen tak jsem se s paní potkala a ona začala vyprávět. Sama, jen tak a padala z ní samá krásná slova. Aby také ne, když je zvyklá na přezdívku Mimozemšťan s Andělem v jednom balení

Jak jste k tomuto oslovení přišla?
Cítím to už od malička, jen jsem si to uvědomila, až mě to řekli andělé. Pak teprve jsem si to vše poskládala, jako puzzle a bylo jasno. Od té doby se mi lépe žije a vše přijímám, jak to přijde.
Jak řekli andělé?
Komunikuji s anděly, naslouchám jim, když mi radí a plním jejich příkazy. Není těžké je slyšet a naslouchat jim s otevřeným srdcem. Ne každý „slyší“  andělské hlasy, jako slyšitelný zvuk. Přijímám jejich zprávy skrze neverbální způsoby jako je vize, pocit nebo tušení. Věřím v jejich vedení, za vše poděkuji a přijímám s pokorou.
Řekněte mi více o andělech.
Když se řekne ANDĚL, člověk si představí nadpozemskou bytost, jejímž úkolem je chránit člověka a činit dobro. Představa některých lidí je spíše staromódní. Každý má svého anděla a je jen na něm, zda s tím umí a chce pracovat.  Andělé nás neopouštějí, je to energie, kterou neumíme měřit. Jsou to bytosti,  které my běžným zrakem nevnímáme, mají jiné zákonitosti, jiný způsob života. Je to něco, nad čím je lepší si nelámat hlavu. Prostě stačí přijmout, že existují a mohou pomoct k tomu, aby se nám lépe žilo. Andělé jsou všude okolo a nikdy  nás neopouštějí. Andělská energie je velmi tvárná a oni mají možnost se nám ukazovat pokaždé v jiné podobě.
Může poprosit o pomoc anděla každý?
Ano. Každý může anděla požádat o to, aby přišel. Opravdu stačí jen myšlenka. Důležité je poprosit a neřešit to. A on udělá to, co může. Když s ním umíte komunikovat, můžete se s ním domluvit. Komunikují s Vaší myšlenkou, ne s Vámi. Myšlenka je energie. Andělé jsou tady, aby nám pomohli. Pokud je tedy žádáme o pomoc, základ je, věřit v ně. Abychom se s anděly mohli spojit, je zapotřebí přiznat jim existenci. Po většinu času jsou k nám blíže, než si umíme představit. Ve směru v komunikaci s anděly, jsme všichni stejně nadaní. Pomoc andělů je vždy k dispozici. Žádný anděl ale nezasáhne do života člověka, pokud ho o to nepožádáme. Jejich pomoc ale nelze nikdy zneužívat.
V těchto pár větách se vám dnes představila a do roku 2022 přeje jen to nejlepší Kristina Gotz Fiedlerová