Ve Lhotě byla pouť!

2 září, 2023|Posted in: Články, Obecné

Ve Lhotě u Stříbra se konaly pouťové oslavy. Místní si dali opět na přípravách záležet a ukázali, jak umí ve vesnici vzít za práci a organizaci. A i když to ve čtvrtek vypadalo, že nebude večerní zábava, protože rok domluvená kapela zrušila přítomnost kvůli hraní na jiné akci, nakonec vše dopadlo skvěle.

Po zahájení programu děti uvítalo divadlo. Následovala show s bublinami Roberta Navrátila, pak program a hry pro děti, dospělí, další magické vystoupení a v mezičasech skvělé country okénka kapely Obnošená vesta. Po celý den bylo k dispozici výborné občerstvení, zmrzlina a ledová tříšť, tvořivé dílny, obří bublifuky, malování na obličej a pouťové atrakce.

Večerní zábavu nám zachránila kapela Explozet, která měla hrát původně odpoledne. Ještě jednou jsme kapele vděčni že přesunula malou soukromou akci kvůli našemu večeru, byl to báječný mejdan a lidi to názorně dali najevo tancováním v dešti. Protože ve Lhotě nám nic pouť nezkazí a my si jí vždy naplno užijeme.

Děkujeme za finanční dar Městu Stříbru, Říha okna, děkujeme za dary do soutěží firmám AgNet, VR technik, Tech Draw, RSF Elektronik a DEK.

Petra Vraná