HANKY PANKY ROZESMÁLY

27 března, 2014|Posted in: Články

Pražská travesti skupina Hanky Panky zavítala ve středu do stříbrského kina Slavia, aby rozveselila tamní publikum. To se jí brzy podařilo, v různých kostýmech například Evy Farné či skupiny Abby předvedla pěvecké i taneční vystoupení, doplněné humornými vsuvkami. Neváhala ani zapojit publikum, na pódium pozvala i Antonína hejska ze Stříbra, který pro lepou divu dělal vše, co mu řekla. „Byla to zábava, a o to tu přece šlo. Trochu jsem tušil, že když sedím vepředu a mužů je v sále málo, že po mě sáhnou,“ smál se Hejsek a jeho manželka Jana se přidala. „Nebála jsem se o něj, naopak jsem se bavila. Jsme tu se známými, rádi se zasmějeme. Ovšem jak koukám, Stříbrští jsou líní chodit za jakoukoliv kulturou,“ dodala Jana Hejsková, která narážela na nižší účast diváků.

Z Těchlovic přijely i Petra Bambásková, Jana Myšková a do trojice se k nim přidala i Jaroslava Červenková z Krásného Údolí. „Na takové akci jsme poprvé, domluvily jsme se společně v zaměstnání, lákaly jsme i další lidi, ale nikdo nechtěl jít. My jsme rády, je tu čemu se smát a ti kluci perfektně hrají. Obdivujeme, jaké mají nákladné róby a také to, že na těch vysokých podpatcích umí vůbec chodit a nepřerazí se,“ tleskaly mladé ženy v první řadě účinkujícím.

http://hankypanky.wz.cz/index.html

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA