ÚNEŠOVSKÝ PLES MĚL VYSOKOU ÚČAST

22 března, 2014|Posted in: Články

Únešovský statek pořádal tradiční ples a opět ve stříbrském sále, jak už je to mnoho let tradicí. Na pódiu hrála švihovská Skalanka. „Zkusili jsme ji a hraje dobře. Opětovně jsme také pozvali dudáky Sluníčko z Rokycan, kteří měli vloni velký úspěch. Máme skvělou účast, lidé mohou soutěžit o různé ceny, jsem spokojen. Je tu mnoho lidí jak z Plzeňska, tak z Tachovska, my jsme totiž měli dříve také pobočku v Bezdružicích,“ uvedl jeden z pořadatelů Oldřich Růžička.

Parket byl velmi brzy obsazený tanečníky, mezi nimi byla i Hana Štípková s Josefem Novotným. „Měli pěkné vystoupení s dudáky a kapela je také super.  Zkusili jsme i soutěž a neseme si domů samé užitečné věci, obilí, rukavice a ovoce. Jsme maximálně spokojeni,“ řekli tanečníci ze Stříbra.

Pracovníci statku také překvapili svou kolegyňku účetní Alenu Soběslavskou z Bezvěrova. Ta prý odchází do důchodu, a tak jí kolegové zazpívali a zahráli sólo. O mnoha polibcích a květinách nemluvě, Alena Soběslavská byla tak dojatá, až měla slzy v očích.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA