Rybáři hodnotili a oceňovali

23 března, 2014|Posted in: Články

V sobotu 22. března se sešli členové MO ČRS Stříbro v kině Slavia na výroční schůzi. Všechny uvítal předseda František Hodonický. Vzhledem k tomu, že se dostavilo pouze 57 účastníků, což byla cca desetina celkového počtu 535 členů, byla schůze o 15 minut posunuta, aby mohla dle stanov býti schopná hlasování a usnesení. Základní shrnutí úvodem přednesl Miroslav Čermák, který měl pro rybáře řadu novinek. „Nově je lovná míra kapra čtyřicet centimetrů. Získali jsme koupí nový pozemek u Mže, opravili příjezdové cesty u sytenského rybníku, přeliv na Výrově a pracujeme na dalších možnostech získání dalších nemovitostí,“ řekl mimo jiné Čermák. Došlo i na hodnocení rybářského plesu, kde se podstatně snížila návštěvnost a organizace tak nucena na tento počin doplácet.

Zprávu o hospodaření organizace přednesl Felix Matulka.

Následovalo hodnocení rybářů, kteří se v roce 2013 aktivně podíleli na chodu organizace, bylo tak uděleno několik ocenění. Na přetřes přišly v diskuzi i jiné zajímavosti, rybáře například zajímalo , co s poničenými stromy v okolí vod, kde jsou bobři.

Závěrem členové volili výbor MO  ČRS a dozorčí komisi. „Chtěl bych všem poděkovat za účast, bohužel je stále nízká. Rád bych zde vyzdvihl činnost našich členů, kteří se věnují mládeži v Černošíně, Kladrubech a Stříbře. Kdo by nám rád pomohl a přiložil ruce k dílu, je vítán, protože pracujících je u nás málo. Totéž platí u výlovů, ocenil bych více těch, co se podílí aktivně a nechodí k vodě jen rybařit,“ řekl František Hodonický.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA