BULDOCI PŘIVEZLI ZLATÝ POHÁR!

20 června, 2014|Posted in: Obecné

 Ve středu 18. června se na stříbrské radnici konalo ocenění nejlepších hráčů hokejbalu z týmu mladších Buldoků.

Výběr Plzeňského kraje o víkendu vyhrál republikový turnaj krajských výběrů do 15 let – Pohár hlavního města Prahy v hokejbalu, který se konal na zimním stadion Eden. Plzeňský výběr pod vedením Libora Hrubého a Václava Šůchy prošel dvoudenním turnajem bez ztráty jediného bodu a po finálové výhře na Reprezentací ČR U14, zvedl nad hlavu Zlatý pohár.

Do výběru se dostali Josef Kořínek, Ondřej Sláma, Adam Šilhán a Daniel Šůcha. Reprezentanty ze zlatého výběru Plzeňského kraje do 15 let přivítal na radnici místostarosta Karel Lukeš, který všem pogratuloval a řádně stříbrské hráče ocenil.

Stříbrský trenér Václav Šůcha je na své svěřence jak se patří pyšný. “ Jsou to ti nejlepší hráči z našeho týmu, mají skvělý přístup ke hře i tréninkům, tak toto je jejich odměna za celoroční snažení. Budou teď dobrou motivací pro další hráče. Udělali mi radost, rozhodně byli pořádně vidět a nehráli druhé housle. V červenci budeme mít s celým týmem malou oslavu,“ uvedl spokojený trenér. „Co se týče této soutěže, byla to v podstatě nejvyšší meta, na kterou mohli kluci do 15 let dosáhnout, soutěžit o pohár mistra republiky, to je pro nás  velký úspěch,“ dodal Šůcha.

Ocenění neskrývali radost. „Byl to opravdu nádherný pocit. Turnaj se nám povedl. Hned bychom se všichni vrátili zpět,“ řekl brankář Josef Kořínek.

foto: Václav Šůcha

 

DSC_2903 DSC_2911 DSC_2938 DSC_2939